luni, 6 aprilie 2009

Nem tudom, domnule Borbely!

Zice Laszlo Borbely, vice-preşedinte UDMR, că Elena Băsescu a strâns multe semnături în secuime pentru că „secuilor le plac femeile frumoase”. Dacă o fi adevărat, eu nu înţeleg ce strategie dubioasă are UDMR promovând în frunte numai bărbaţi.

Ia să vedem, câte femei vizibile are UDMR în viaţa publică? Nici una. Nici frumoase, nici urâte. În Parlament, din cei 31 de parlamentari UDMR doar 2 sunt femei. La Senat nici una. La alegerile europarlamentare, o prezenţă feminină pe lista comună UDMR+ CNMT este de abia pe locul 6, foarte neeligibil.

Le-or fi plăcând secuilor femeile frumoase dar când se împart felii din caşcavalul politic, femeile lor sunt trimise la plimbare să gătească nişte kurtos kalacs.



3 comentarii:

Anonim spunea...

Pai normal, aici ii admir pe unguri, pentru ca sunt barbati adevarati si stiu sa-si puna la punct muierile. Iar unguroaicele...jos palaria...unele dintre cele mai focoase femei. Si feminine. Femei adevarate adica..care isi cunosc menirea..

Simona spunea...

Este adevarat ca daca legislatura trecuta s-au "chinuit" sa treaca pe liste doua, trei, acum nu mai au chef de femei domnii udemeristi.
Multumesc frumos pentru incurajarea lasata la Mihnea.

medusa spunea...

Nu stiu cum se face ca toti anonimii care lasa comentarii pe acest blog sunt misogini.
Ce, baieti, n-aveti cojones sa va dati numele?