vineri, 20 aprilie 2012

Antonie Solomon, sub orice critică

Antonie Solomon, primarul Craiovei, a lansat un atac incalificabil (că misogin e prea puţin spus) asupra parlamentarei Mariana Câmpeanu de la PNL.

Solomon a spus că numai în cazul în care aceasta s-ar dezbrăca ar putea să mai câştige un vot sau două în Craiova, altfel nu are nicio şansă.



"Ce-a mai spus Mariana Campeanu? Eu cred ca daca se dezbraca in pielea goala mai castiga un vot-doua in Craiova, dar si asa ...Doamne fereste! Am auzit ca e deputat sau senator de Hunedoara, e vai de mama lor ce e acolo. Eu am trecut de zeci de ori pana acum prin Hunedoara. Ati vazut vreodata, in Craiova, ca se impusca pe strada, ca se bat in discoteci, ca de Paste s-a intamplat ceva? Nu. Craiova e cel mai sigur oras din tara. Interlopii sunt probabil in mintea unora. Orasul acesta e frumos , extrem de interesant, sigur, oras universitar si ni il denigram ca nu ne place", a spus Antonie Solomon conform DcNews.ro.

Acuzatiile vin dupa ce atat propunerea USL-ului pentru alegerile locale din Dolj, senatoarea PSD Lia Olguta Vasilescu, cat si Mariana Campeanu au afirmat ca in Craiova domnesc interlopii.

Ce-ar mai fi de comentat? Orice partid cât de cât preocupat de propria-i imagine l-ar da afară în secunda doi pe cel capabil să emită asemenea afirmaţii. Nu mă aştept să se întâmple asta de la UNPR, partid în care e membru Solomon în prezent. De la UNPR-ul lui Oprea şi Micky Şpagă e bine să n-ai multe aşteptări.

Sper totuşi ca la alegerile din iunie pentru primărie, craiovenii, dar mai ales craiovencele, să-l sancţioneze cum se cuvine pe mojicul Solomon şi să-l trimită cu totul în afara vieţii publice, nu zic la puşcărie unde a mai fost, dar măcar undeva la distanţă. Poate o peşteră i s-ar potrivi mai bine.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Asteptati degeaba. Acum 8 ani craiovenii au avut o optiune rezonabila (Marian Jean Marinescu), in care si-au bagat picioarele.

Astazi trebuie sa il dea deoparte pe Solomon ca sa o aleaga pe Olguta. Nu o sa vedeti..

Ileana spunea...

Antonie Solomon e mai rau decat pare. Coruptia in Craiova e mai rea decat se spune. Interlopii sunt peste tot, afacerile din Craiova sunt in mare parte ale lor. Toate carciumile sunt ale interlopilor sau ale unora care le platesc taxa de protectie. Mai mult, se construiese ilegal de la balcoane la vile. SItuatia e de nedescris. Locuiesc in Craiova si stiu.