duminică, 13 mai 2012

Sprijină feminismul românesc!


Sprijină asociaţia Front pentru încă un 1 an de activitate. Direcţionează-i 2% din impozit!
Asociaţia FRONT a fost creată acum un an de zile. A organizat, printre altele, Slutwalk-Marşul Panaramelor pentru a denunţa hărţuirea stradală şi violenţele sexuale asupra femeilor (octombrie 2011). A participat la acţiuni de conştientizare asupra drepturilor femeilor şi a problemelor lor (protestul pentru a cere schimbarea Legii violenţei în familie – noiembrie 2011, protest de 8 martie în Piaţa Universităţii, acţiune de conştientizare asupra hărţuirii sexuale a femeilor în spaţiul public – martie 2012). A derulat proiectul „Gender roles in different social contexts and societies - Bulgarian, German, Roma, Romanian” prin programul Tineret în Acţiune. A oferit, prin membrele sale, expertiză în domeniul drepturilor şi intereselor femeilor în cadrul proiectului Femina (finanţare POS DRU). A participat, prin intermediul membrelor sale, la numeroase conferinţe si publicaţii de specialitate A organizat împreună cu CNCD dezbaterea „Stereotipuri de gen în manuale”. Deţine site-ul http://feminism-romania.ro.  

Paşi de urmat:
  • Completează secţiunea I „DATELE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI” şi semnează în partea de jos a paginii în dreptul căsuţei „semnătură contribuabil”.Nu este nevoie să treci suma redirecţionată, ea va fi calculată de funcţionarii Administraţiei Fiscale.
  • Pune formularul într-un plic şi trimite-l prin poştă la adresa Administraţiei Fiscale în raza căreia ai domiciliul (lista cu adresele administraţiilor fiscale). Plicul trebuie trimis prin scrisoare recomandată până cel târziu 25 mai, data poştei.
Dacă ai avut venituri din activităţi independente, drepturi de autor, chirii etc. completează formularul 200. Pentru donaţii, contactează-ne oricând la adresa: office@feminism-romania.ro.  

Mulţumim!

Asociaţia FRONT în imagini

Slutwalk - Marşul Panaramelor:




Protest  pentru a cere schimbarea Legii violenţei în familie – noiembrie 2011:



ONG Fest:

Piaţa Universităţii:



Marş pentru Democraţie:



Niciun comentariu: