marți, 23 februarie 2010

Acţiuni de 8 martie

La iniţiativa Centrului Filia şi cu sprijinul asociaţiei A.R.T. Fusion organizăm anul acesta două acţiuni cu ocazia zilei de 8 martie.

1. Prima acţiune va fi în stradă, mai precis la metroul Bucureşti şi pasajele de la Universitate şi Unirii şi se va desfăşura în zilele de 6, 7 şi 8 martie (sâmbătă, duminică şi luni), între orele 16-18. Vom purta tricouri cu diverse mesaje şi vom împărţi pliante şi fluturaşi trecătorilor (detalii în link-ul de mai jos).

Încercăm în acest moment să ne strângem cât mai multe persoane, de aceea îi rog pe cei dornici să ni se alăture să acceseze invitaţia de mai jos şi să ne trimită o confirmare de participare până cel târziu vineri, 26 februarie.

INVITAŢIE DE PARTICIPARE LA ACŢIUNEA DE LA METROU

.

2. Cea de-a doua acţiune este o dezbatere care va avea loc pe 8 martie, de la ora 18,00, la SNSPA (Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative) intitulată „Femei în politică – istorii trăite”. Am invitat mai multe doamne politiciene de la toate partidele parlamentare (inclusiv UDMR). Acestea ne vor împărtăşi din experienţa proprie ca femei în politică şi împreună vom dezbate şi chestiuni legate de reprezentarea politică a femeilor din România (cotele de reprezentare, agenda politică pentru îmbunătăţirea situaţiei femeilor din România, etc.). Mai multe detalii în curând.

.

În concluzie, de 8 martie nu staţi acasă! Anul acesta să vedem şi altceva în afară de poliţişti dând flori femeilor pe stradă. Să ne întoarcem la ideea pentru care a fost creată această zi – aceea de revendicare a drepturilor şi de condamnare a inegalităţilor dintre sexe încă persistente în societate şi în politică.

Vă aştept!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Da,o zi de cacat, bolsevica, fara absolut nicio importanta.

Uite aici un cadou , pentru voi tarfele romance cu ocazia martisorului.

http://sclavelemele.tare.ro/

medusa spunea...

mda, @anonimule, o pornografie marca MediaPro, mersi de link dar stiam de el.
Daca tu ai ajuns sa consideri toate romancele tarfe, inseamna ca ceva trebuie facut.

Gabi spunea...

Dar pe mine nu ma inviti!?

Carmen spunea...

Draga anonimule, sa-i oferi acelasi martisor si mamei tale, o tarfa romanca cu care sigur te mandresti!