joi, 8 ianuarie 2009

Femeile lui Băsescu

Sabina Fati vorbeşte în articolul"Femeile lui Basescu" publicat astăzi în România Liberă, despre feminizarea puterii din România ca urmare a ambiţiei lui Traian Băsescu de a-şi propulsa favoritele în funcţii-cheie ale Statului.

"Astfel, pentru prima data in istoria sa, Romania are in fruntea Parlamentului o femeie: Roberta Anastase, care a devenit presedinta Camerei Deputatilor la doar 32 de ani mai ales datorita sustinerii presedintelui. Tot in premiera si tot la insistentele sefului statului o femeie a preluat Secretariatul General al Guvernului: Nicoleta Andreescu. Pentru alte doua protejate de-ale presedintelui noul Guvern a creat doua portofolii decorative, asa cum se cuvine pentru cele doua doamne atractive care le vor ocupa: Elena Udrea, fotoliul Turismului si Monica Iacob Ridzi, cel al Tineretului si Sportului.
"/.../Traian Basescu si-a format o ariergarda din amazoanele cele mai fidele, sugerand in acest fel ca au ramas putini barbatii pe care se mai poate baza. /.../"

Integral aici.

2 comentarii:

Anonim spunea...

off topic - ce zici de dati?

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7819657.stm

Anonim spunea...

Dar Tudorina...e politic corect in Europa sa ai tot atitea femei ministri ca si barbati. Uite-te la guvernul Fillon in Franta. De ce ar fi rau si ce treaba are Basescu cu asta. Udrea? Crezi ca mai era cazul s-o faca ministru pentru sex? Eu nu cred.