vineri, 27 martie 2009

Eurodeputată şi mamă în acelaşi timp

Eurodeputata din Danemarca, Hanne Dahl, a găsit o cale inedită de a-şi concilia munca la Parlamentul European de la Strasbourg cu rolul de mamă.
Ea s-a prezentat la o sesiune de votare împreună cu bebeluşul său.









11 comentarii:

Anonim spunea...

Ce s-ar intimpla oare daca s-ar vedea asa ceva in Parlamentul Romaniei? Gindul se sparie...

Unknown spunea...

ar fi haios sa voteze odata si cu bebe-ul, din greseala :))

Anonim spunea...

It's cute, but it's WRONG!

Ar trebui sa o aresteze protectia copilului. Cu ce a gresit belelul sa-l tina pe masa acolo?

Anonim spunea...

La noi vinerea cam bate vantu in Parlament, da sa mai vi cu copilu la sedinta... Sa fim realisti, in Romania nu se va vedea asa ceva niciodata

Anonim spunea...

Întreb şi eu, nu dau cu parul: nu s-a gândit nimeni că respectivul bebe ar putea fi al altcuiva şi doamna europalamentară o face pe bona? Că, deh, criză, salariu mic... :)

Anonim spunea...

Am aflat intre timp ca doamna protesta prin acest gest impotriva faptului ca femeile europarlamentare aflate in concediul de maternitate nu isi pot delega votul in perioada concediului.
Adica, asa cum banuiam, a fost o forma de protest.

gabicretu spunea...

@Out of topic, Scriu pe la prieteni! De nevoie! La cei care ma recunosc… Mi-au curatat din nou, ca din intamplare, blogul! Sper sa nu fie la fel de grav ca acum doi ani… Pană rezolv problema, ii rog pe toti sa ma primeasca in vizita! De tacut, nu am de gand sa tac! N-am chef

@Iar copiii fac parte din viata noastra. Tot timpul. Multi vin la PE cu copiii; fără a fi o manifestare de protest!

Anonim spunea...

bietul copil cu ce-o fi gresit sa fie dus printre radiatiile din europarlament!

Lulutza spunea...

M-am gindit ca ti-ar face placere sa vezi cum arata o lista de europarlamentari - categoria "The Bold and the Beautiful" - la vecinii bulgari:

http://bulgariavotes2009.blogspot.com/2009/03/nominations-for-european-list-of.html

:)

transport spunea...

Intelegem ca isi iubeste copilul da nu prea mi se pare potrivit sa vina cu el acolo....sa il apuce plansu intro sedinta...adevaru ca isi cam fac de cap ei pe acolo...

Anonim spunea...

Radiatii? Protectia copilului????
Dar ce a facut tanti asta de merita astfel de mustrari???
Fiti seriosi oameni buni.Va bateti joc de oameni care fac se ocupa de lucruri serioase si care lupta pentru ceea ce cred incluzind dreptul femeilor de a participa in viata publica chiar si atunci cind au copii mici.
Acum poate pentru voi e mai importanat sa militati pentru dreptul femeii de a sta inchisa in casa doi trei ani cu copilul pentru ca e sanatos. Eu m-as gindi de doua ori insa la efectele pe care le-ar avea asupra vietii fiicelor voastre in viitor.