duminică, 24 iulie 2011

Petrecere cu animatoare la TNL Giurgiu

Am aflat cu oarece întârziere despre petrecerea organizată săptămâna trecută de organizaţia de Tineret a PNL Giurgiu. Dacă n-aţi aflat, la Giurgiu, tinerii liberali s-au distrat pe banii partidului invitând animatoare să dea din fund pe marginea ştrandului din localitate.

Însuşi preşedintele TNL Giurgiu Emil Epure a recunoscut că fetele au fost plătite pentru a dansa pentru a anima petrecerea, ba mai mult, îşi doreşte să repete acţiunea pentru că o consideră un real succes."A fost o petrecere organizată de filiala municipală TNL Giurgiu pentru a ne cunoaşte mai bine colegii noştri. S-a intrat doar pe bază de invitaţie, a fost ca să socializăm, să ne cunoaştem mai bine. Cei mai mulţi au fost membri TNL şi simpatizanţi care vor să ni se alăture. Au venit ca să cunoască echipa noastră şi apoi să ni se alăture. Nu am avut sesiuni de discuţii, dezbateri ,a fost doar partea de petrecere, nu s-a făcut politică. A fost o petrecere de tineret, am lăsat politica deoparte. Petrecerea a fost plătită şi organizată de TNL Giurgiu", a declarat pentru ziarul Gândul, preşedintele Emil Epure.

Întrebat despre animatoare, tânărul liberal a explicat cum au ajuns acestea la petrecere. "Fetele nu sunt membre PNL au fost aduse ca să anime atmosfera. Nu ştiu exact cine le-a adus, eu am fost mai mult cu lista cu organizarea. Au fost ok, în regulă, au animat atmosfera. A fost o petrecere pe ştrand, a fost o petrecere vara, au venit să anime atmosfera să fie ceva mai diferit, dar nu am vrut să ieşim în evidenţă", a subliniat organizatorul, care ne-a spus că vrea să repete astfel de evenimente. Şi ecourile petrecerii au fost foarte bune. "Toată lumea a fost mulţumită, a spus că a fost o petrecere reuşită, au fost numai păreri de bine. Am vorbit cu cei care au venit, chiar şi cu cei care nu au venit şi mi-au spus că în tot oraşul s-a auzit că a fost o petrecere reuşită", a punctat Epure, convins fiind că astfel de evenimente nu au cu ce dăuna imaginii PNL. Sursa: http://www.gandul.info/politica/video-politica-sexy-animatoare-in-costume-de-baie-ridica-nivelul-politic-la-o-socializare-a-tinerilor-liberali-8504454

Domnul Epure, deşi este student la SNSPA (Şcoala de Studii Politice şi Administrative), nu înţelege că orice gest pe care îl face organizaţia sa are legătură cu politica. Dânsul conduce o organizaţie politică iar tot ce face această organizaţie are implicaţii politice. Tot! Dacă îşi doreşte să fie politician, poate ar fi cazul să se maturizeze şi să priceapă că nu poate fi politician 8 ore pe zi, după care să facă ce-l taie capul (să se ducă prin bordeluri, să-şi bată nevasta sau să înjure poliţişti). Nu poate să vină şi să zică că tinerii liberali „n-au vrut să facă politică, ci doar să se distreze”, mai ales că a recunoscut că toată acţiunea s-a făcut din banii partidului. Nu în ultimul rând, dacă are de gând să facă politică în această ţară, poate ar trebui să se adreseze şi electoratului feminin şi să-l trateze cu respect. A plăti animatoare pentru propria-i distracţie nu este o formă de respect a femeilor.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nice, dar sa nu uitam ca totul e facut cu aprobare de la seniori.

Andrei spunea...

OK, poate ca nu a fost ce mai stralucita idee, iar afirmatia " nu s-a făcut politică" e imatura.

Dar deocamdata nu exista fete reale din PNL Giurgiu care au protestat ci doar presa din capitala . In plus PNL nu a facut vreodata caz de moralitatea sa publica.

Asa ca, daca asta motiveaza militantii in Giurgiu... cine suntem noi sa ii invatam cum sa-si faca treaba.

ALEXANDRINA SATNOIANU spunea...

Nu stiu de ce e foarte greu de inteles ca noi cerem in primul rand integritate politicienilor si politicienelor noastre. Ceea ce tinerii si tinerele de la PNL Giurgiu fac e schizofrenie curata. Sper sa ma insel, dar cred ca nici nu vad care e problema contractarii animatoarelor... doar a fost pentru o cauza nobila: o petrecere reusita! Nu si din perspectiva de gen :)))