marți, 23 decembrie 2008

Ivanciuc, caută-ţi un job la revistele glossy

Cornel Ivanciuc s-a apucat să conteste titlul de Miss România obţinut de Roberta Anastase în urmă cu 12 ani. Atention please:
„femeia asta chiar se considera frumoasa, cånd, sa ma ierte cerul, dar la cei 32 de ani pe care i-a implinit, arata ca o gospodina care a zacut toata viata la cratita. Inseamna ca Roberta a fost mintita in mod sistematic ca este o egreta printre rate si gåste, iar ea a luat drept adevarata o asemenea nerozie, ba mai rau decåt atåt, a cutezat sa intre intr-un concurs national, iar un juriu pesemne drogat, daca nu spaguit, a scos-o drept Afrodita natiunii. Inselatoria nu se opreste aici si Roberta se lasa infasurata si mai stråns in urzeala de ticluiri careia i-a cazut victima si se inscrie fara nici un complex in cursa pentru Miss Univers, si asta este cea mai proasta gluma pe care am gustat-o in materie de frumusete feminina. Parul ei neingrijit, ochiul stång, mai mic decåt dreptul, si fata ei rotunda ca o luna plina, care te priveste inerta de pe afisele electorale, nu au nimic din conturul ca de picatura de ambra care sta sa cada al chipului unei dive rasfatate cu titlul de miss si chiar nici o legatura cu atributele fizice ale unei taranci oarecare. Daca Roberta este Miss Romånia, inteleg de ce ministrul turismului, o bruneta vopsita si durdulie, este considerat a fi si el tot o superbitate dupa aceleasi criterii care au scos-o desavårsita si pe Nicoleta Luciu”
Nu, nu este un fragment dintr-un articol din revista Elle, nici Viva sau Avantaje. A apărut în ziarul Gardianul, la secţiunea de editoriale pe teme politice! Aceeaşi unde Ivanciuc abordează teme precum independenţa politică, relaţia dintre Predoiu şi liberali, rolul lui Ilie Sârbu în apropierea dintre PSD şi PD-L, ca să citez câteva din subiectele ultimelor sale editoriale.

Despre noul preşedinte al Camerei Deputaţilor n-a găsit altceva mai relevant de comentat decât titlul de Miss România obţinut în urmă cu 12 ani. Ce mai contează că treaba lui e să comenteze aspecte politice, de data asta a preferat să-şi risipească energia, timpul şi imaginaţia evaluând atributele fizice ale Robertei Anastase mai ceva ca un proxenet sau un impresar de cabaret.


Dacă n-a avut intenţia să trateze discriminatoriu un politician pentru faptul că e femeie, îl rog pe domnul Ivanciuc să facă acelaşi exerciţiu de evaluare fizică şi cu noul preşedinte al Senatului, Mircea Geoană. S-ar putea să-şi dea seama că are cu totul alte criterii pentru a-i judeca pe politicienii bărbaţi.

Un comentariu:

oceania spunea...

Poate chestia asta atrage atentia asupra faptului ca Roberta Anastase a devenit un actor politic suficient de important pentru a “merita” o asemenea baie de noroi. La noi se poarta. Unii, cand nu gasesc argumente, recurg la mizerii.